Nou capítol de 'L'Anell al dit', el pòdcast de llengua catalana de Cugat Mèdia

Els alumnes de nivell Elemental 3 del SLC de Sant Cugat prenen les regnes de l'espai radiofònic de difusió i promoció de la llengua catalana.


  • Comparteix:

Alumnes del Servei Local de Català a l'estudi 1 de Cugat Mèdia/Foto: Cugat Mèdia

Alumnes del Servei Local de Català a l'estudi 1 de Cugat Mèdia/Foto: Cugat Mèdia

En aquest pòdcast, els alumnes ens fan cinc cèntims a propòsit de l'origen i de la situació actual del català. També ens posen a prova en un petit concurs amb el trànsit com a rerefons; i sense comodins! Seguint amb el contingut més lingüístic, recuperen un seguit de frases fetes i expressions ben nostrades. I en l'apartat cultural, ens tracen el retrat d'un dels grans noms de la poesia catalana del segle XX: Miquel Martí i Pol. I parlant de grans noms, qui no coneix Sopa de Cabra? Sentirem una de les seves cançons més icòniques. També farem una mirada íntima al vessant d'escriptor d'una figura pública rellevant, Raül Romeva.

ESCOLTA-HO

En definitiva, torna una nova edició del pòdcast sobre llengua catalana amb l'accent més singular de tota la xarxa. Perquè en aquest pòdcast intervenen alumnes d'arreu del món: la Lisdaimi de Cuba i la Lady de Colòmbia; la Mili, de l'Argentina i la Bego, de Galícia, l'Ane del País Basc i la Mary, d'Itàlia, la Valeria de l'Uruguai i l'Angie, de l'Argentina; l'Eric dels Països Baixos i la Jeanette, de Nicaragua, sense oblidar-nos del Patricio, argentí, de la Nubia, colombiana, i de l'Annick, de Costa d'Ivori.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.