Una dècada d'innovació futurista al laboratori GFT de Sant Cugat

La multinacional celebra els 10 anys de la seu a la ciutat amb un acte presentat per un avatar generat per IA


  • Comparteix:

UN moment de l'acte de celebració dels 10è aniversari del Lab de GFT de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

UN moment de l'acte de celebració dels 10è aniversari del Lab de GFT de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Galetes i pastissos fets amb màquines d'impressió 3D, robots humanoides o terra intel·ligent són algunes de les innovacions que han pogut veure els assistents a l'acte de celebració del 10è aniversari del laboratori d'innovació digital de GFT amb seu a Sant Cugat. El laboratori ha aprofitat l'ocasió per presentar la seva última incorporació, una corona Neurosity, un dispositiu que col·locat al cap llegeix les ones cerebrals de la persona per tal d'ajudar en la concentració.

Per a la directora del laboratori d'innovació GFT, Sara Vallribera, poder celebrar aquesta dècada "és una meta i una aposta per a continuar treballant de cara al futur". "No totes les empreses de tecnologia tenen un laboratori i no totes hi continuen invertint al llarg del temps", un valor que Lavín també posa de manifest i reconeix que, per a ells, això és "l'ADN de la companyia".

Un repàs per les innovacions més destacades del 2014, així com les que planteja el futur, han estat alguns dels temes que s'han tractat en l'acte. Vallribera reconeix que el futur passa per saber reconèixer "què té sentit i què no en té, per tal d'apostar per allò que els farà avançar digitalment". La multinacional és pionera en l'àmbit de la transformació digital i el 2019 el seu laboratori va ser escollit com un dels 30 millors del món en innovació bancària.




Sara Vallribera

És una meta, no totes les empreses de teconologia tenen un laboratori ni totes continuen invertint i aquesta és l'avantatge de GFT. Ara l'important és veure en què cal invertir i això és el que ens farà evolucionar com a societat tecnologicament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.