L'R8 xifra set incidències en el primer quadrimestre de 2024

Totes les línies de Rodalies han patit incidències des del gener, que n'acumulen un total de 373


  • Comparteix:

Imatge d'un passatger pujant a un tren de Rodalies / Foto: ACN

Imatge d'un passatger pujant a un tren de Rodalies / Foto: ACN

L'R8 de Rodalies, amb parada a l'estació Sant Cugat-Coll Favà, ha registrat set incidències entre gener i abril d'aquest any. La línia se situa en la penúltima posició de la llista de les més afectades, només per sobre de l'R7 (quatre incidències), amb parada a Cerdanyola Universitat, l'anterior a Sant Cugat. La suma total d'afectacions en el primer quadrimestre de l'any és de 373. Aquestes són dades que publica 'El Periódico' del departament de Territori de la Generalitat.

Pel que fa a les línies amb les quals l'R8 comparteix estacions, l'R2 (Castelldefels-Granollers Centre) i l'R2 Nord (Aeroport-Maçanet) acumulen 15 i 23 incidències, respectivament. I l'R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa) se situa com a cinquena línia amb més problemes, amb 31 en total.

La majoria de les incidències a Rodalies (182) són causades per problemes a la infraestructura, tant a les vies com a la catenària. Llavors, 87 són degudes a causes indirectes: 47 per retards o problemes dels trens, i 39 per robatori de cables de coure. Aquesta darrera incidència és una tendència que es repeteix sovint i que l'any passat se'n van comptabilitzar un total de 151, el doble que el 2022 (70).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.