Un incendi en un pàrquing privat de Sant Cugat provoca un ferit

Els Bombers han treballat amb sis dotacions per extingir el foc i el SEM ha traslladat l'home ferit a l'Hospital General de Catalunya


  • Comparteix:

L'incendi s'ha declarat al pàrquing privat d'aquestes cases del carrer d'Elisenda Ribatallada / Foto: Google Maps

L'incendi s'ha declarat al pàrquing privat d'aquestes cases del carrer d'Elisenda Ribatallada / Foto: Google Maps

Un incendi en un pàrquing privat al carrer d'Elisenda Ribatallada, número 51, ha provocat aquest dimarts 7 de maig al matí un ferit en estat menys greu, segons expliquen des del Sistema d'Emergències Mèdiques a Cugat Mèdia. El SEM afegeix que han enviat dues dotacions d'ambulàncies per atendre l'home ferit que ha estat traslladat a l'Hospital Universitari General de Catalunya, a Sant Cugat. L'avís del foc ha arribat a les 7.19 h, com avança el Tot Sant Cugat i ha confirmat a aquest mitjà Bombers de la Generalitat, que expliquen que inicialment es veia fum sortir per la porta principal de l'aparcament d'un conjunt de cases adossades. Fins al lloc de l'incident s'ha desplaçat primer Policia Local per intentar sufocar el foc amb extintors, però, finalment l'actuació ha requerit el desplaçament de sis dotacions de Bombers. El cos d'emergència explica a Cugat Mèdia que han revisat i assegurat l'aparcament i la zona afectada per confirmar que no havia provocat danys majors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.