Defensem la terra, la vida i la casa


  • Comparteix:

ariadna.sierra

Ariadna Sierra

Regidora de la CUP Sant Cugat


Publicat: el 25/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com a CUP, defensem la terra perquè creiem en un país més just i sostenible, que protegeixi el nostre territori. El pròxim 12 de maig, ens juguem el model de país en més d'un sentit, i aquest model tindrà un impacte significatiu a la nostra ciutat.

Segons el model que quedi, segons qui governi, ens juguem que es continuï governant on l'especulació immobiliària i la manca de regulació han portat a un augment dels preus de lloguer i a l'exclusió d'àmplies capes de la població, com és exemple de tot això la nostra ciutat. O bé, podem aconseguir un Parlament que de veritat legisli en defensa del dret a l'habitatge, que augmenti el parc públic d'habitatge, garanteixi un accés a l'habitatge digne i planti cara a l'especulació.

Ens juguem que es facin polítiques negacionistes amb el canvi climàtic, que mirin a un altre costat o que posin pedaços, una agenda d'impuls de macroprojectes com el quart cinturó que trinxaran el nostre territori, que són la representació d'un model basat en el turisme i la precarització. O bé, podem optar per polítiques que proposin desenvolupar una planificació econòmica que camini cap a la transformació ecològica, la nacionalització dels sectors essencials i la redistribució de la riquesa.

Ens juguem que es continuï governant per una minoria i des d'una minoria egoista, que vol continuar fent negoci a costa de la majoria, amb macroprojectes i especulació immobiliària. O bé, volem que es governi per la majoria, amb decisions polítiques que prioritzin les necessitats de la ciutadania i no els interessos de les elits econòmiques.

Creiem que ens juguem molt, com a país i com a ciutat, i que amb una CUP forta al Parlament podem fer que la balança, per un cop, s'inclini cap a la majoria, podem fer que aquests drets estiguin més protegits, podem defensar la terra en tots els seus sentits.

ARIADNA SIERRA és regidora de la CUP Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.