La 18a edició del torneig World Tennis Vila de Valldoreix, aposta internacional

La competició es disputa del 5 al 12 de maig a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la 18a edició del torneig Vila de Valldoreix de tennis / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la 18a edició del torneig Vila de Valldoreix de tennis / Foto: Cugat Mèdia

La 18a edició del torneig World Tennis Tour Vila de Valldoreix es disputa del 5 al 12 de maig al Club Esportiu Valldoreix. Una prova que té una dotació de 25.000 dòlars en premis i que serveix perquè joves tennistes sumin punts al rànquing de l'ATP. La competició es disputa en categoria masculina tant en individuals com en dobles. La presentació s'ha fet aquest dimecres al club valldoreixenc amb la presència del president de l'entitat, Joan Carles Pradell, del vocal d'Esports de l'EMD, Ramon Segura, i del director esportiu de l'entitat, Roger Badia. L'EMD aporta 7.000 euros per a l'organització d'aquesta competició.

Torneig consolidat
La 18a edició exemplifica a la perfecció la consolidació d'una prova que reparteix premis en metàl·lic importants. 3.000 euros per al guanyador individual i uns 600 per a la prova dels dobles. A banda de la vessant econòmica, cal destacar que els punts de l'ATP són importants per aquests joves tennistes que els permeten pujar llocs al rànquing de l'ATP.

Guanyadors il·lustres de la prova
El nom d'Holger Rune, que va arribar sisè del rànquing mundial, Grigor Dimitrov, top ten del món o Joao Sousa, que va arribar a ser trentè del món, són alguns dels noms que han guanyat la prova de Valldoreix. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca que amb aquesta competició es posa el nom de Valldoreix a nivell internacional.

Actes paral·lels

El club té previst organitzar un clínic durant el torneig i la Federació Catalana de Tennis aprofitarà per fer l'assemblea de l'ens federatiu el diumenge 12 de maig aprofitant la disputa de les finals, previstes per a les 11 h.


Joan Carles Pradell

Aquest torneig posa Valldoreix en el mapa internacional del tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.