El teletreball i la lluita contra la sequera, al programa del PACMA pel 12-M

El número quatre dels animalistes, Dimitri Defranc, ha explicat a Cugat Mèdia les propostes principals del programa electoral


Temes relacionats

Sis santcugatencs a la llista del PACMA per a les eleccions catalanes (12/abr/24)


  • Comparteix:

Dimitri Defranc / Foto: Cugat Mèdia

Dimitri Defranc / Foto: Cugat Mèdia

Incentivar les empreses per facilitar el teletreball i crear una llei catalana sobre la sequera. Aquestes són les dues propostes principals del PACMA de cara a les eleccions catalanes del 12-M, segons ha explicat a Cugat Mèdia el santcugatenc Dimitri Defranc, quart a la llista dels animalistes. Segons ha explicat el també exregidor de la CUP i exalcaldable pel PACMA, l'objectiu del foment del teletreball és 'reduir les emissions de CO2, descongestionar el transport públic, les autopistes i les carreteres'.


A més, la proposta "beneficiaria la conciliació familiar i la seguretat a les autopistes", ha afegit Defranc. Per fer-ho possible, una de les opcions que plantegen des del PACMA és l'establiment de 'coworkings' en punts entre Barcelona i ciutats com Sant Cugat i Terrassa "per reduir el desplaçament i garantir un control dels empresaris respecte a l'activitat dels seus treballadors".

Respecte a la llei catalana sobre la sequera, Defranc puntualitza que aquesta també serviria per preservar els ecosistemes. "L'aigua no només és un recurs estratègic, sinó que és el centre de la vida i per això l'hem de cuidar i posar al capdavant de les decisions polítiques", ha dit.

A banda de Defranc, hi ha cinc santcugatencs més a la llista del PACMA: Juanjo Corres (6), Concepció Dempere (7), Bibiana Navarro (53), Manuel Almagro (76) i l'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner (81).


Dimitri Defranc

És una proposta que beneficiaria el medi ambient, les persones, la conciliació familiar i la seguretat a les autopistes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.